UA HOVR INFINITE
Δωρεάν μεταφορικά ανω των €49
Δωρεάν επιστροφες εντός 14 ημερών
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2610 274643
 

UA HOVR INFINITE

Κωδικός Προϊόντος: 3021395-004

  • 149.99€134.99€
Δωρεάν Μεταφορικά για αυτό το προϊόν

Έχετε τη δυνατότητα 3 άτοκων δόσεων

Επιλέξτε ποσότητα:

Χρώματα

Σύγκριση

FULL LENGTH HOVR MIDSOLE

Ο δρομέας δεν χρειάζεται πλέον να επιλέγει μεταξύ μαλακών ή αποδοτικών, καθώς το σύστημα "κλουβιών και πυρήνων" του UA HOVR Infinite έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την τελική λύση στο μαξιλάρι, την επιστροφή της ενέργειας και την ομαλή μετάβαση. Στο UA HOVR Infinite, ο πυρήνας HOVR εκτείνεται από τη φτέρνα μέχρι το μπροστινό μέρος του ποδιού, εκτεθειμένος στην κορυφή της μεσαίας σόλας, για να γεμίζει πλήρως και να μαξιλάρει το πόδι και να προσφέρει μια πιο ζωντανή αίσθηση στο βάθος, μίλια μετά το μίλι. Επιπλέον, ο αφρός UA HOVR περιβάλλεται όχι μόνο από τον ενεργειακό ιστό, αλλά και από ένα χείλος που βοηθά στη συγκράτηση και εξομάλυνση της μετάβασης στην πορεία.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Παρά το γεγονός ότι η έλξη και το πώς το παπούτσι αλληλεπιδρά με την επιφάνεια μπορεί να κάνει ή να σπάσει το τρέξιμο, η εξωτερική σόλα παραβλέπεται συχνά στην ανάπτυξη παπουτσιών. Οποιαδήποτε χαμένη βάση ή μικρο-κινήσεις μπορεί να βλάψει την αποτελεσματικότητα και μπορεί συνειδητά ή υποσυνείδητα να αλλάξει το βήμα του δρομέα. Το UA HOVR Infinite λαμβάνει υπόψη την κρίσιμη φύση της εξωτερικής σόλας και δημιούργησε μια λύση που δίνει στους αθλητές την αυτοπεποίθηση να χτυπήσουν με δύναμη και έλεγχο. 

UA HOVR INFINITE ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

·         Το UA HOVR Infinite είναι ένα παπούτσι με ουδέτερο μαξιλάρι για εκπαίδευση σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό το παπούτσι ονομάζεται UA HOVR Infinite επειδή δημιουργήθηκε για να οδηγήσει τον δρομέα μέσα από έναν άπειρο αριθμό μιλίων.

·         Κάθε λεπτομέρεια στο UA HOVR Infinite θεωρήθηκε ότι προσφέρει περισσότερη άνεση και περισσότερη υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους διαμέτρου HOVR  μεσαίας σόλας που εκτείνεται από τη φτέρνα στο μπροστινό μέρος, μια εξωτερική σόλα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση και πρόσθετο στρώμα μαξιλαριού και ένα άνω μέρος που παρέχει τέλεια κλειδωμένο σε εφαρμογή χωρίς επιπλέον βάρος.

·         Το UA HOVR Infinite είναι ψηφιακά συνδεδεμένο - ένα βύσμα ενσωματωμένο στην μεσαία σόλα του δεξιού παπουτσιού συνδέεται μέσω bluetooth με το MapMyRun , επιτρέποντας στους δρομείς να παρακολουθούν τα τρέχοντα δεδομένα τους χωρίς συσκευή, να λαμβάνουν εικονική προσωπική καθοδήγηση στο βάδισμα του δρομέα, . Όλες αυτές οι μετρήσεις συμβάλλουν στην καθοδήγηση του δρομέα για να καταστήσει αποτελεσματικότερη τη λειτουργία του και να συνδεθεί με μια κοινότητα 245+ εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

·         29 mm πτέρνα / 21 mm μπροστινό πόδι (8 mm μετατόπιση)

·         Βάρος αντρών (Μέγεθος 9): 10,75 ουγκιές (305 γραμμάρια)

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 5,00€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 49€ και άνω τότε είναι δωρεάν. (Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη). Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Για επιπλέον πληροφορίες και για αποστολές σε χώρες του εξωτερικού, διαβάστε αναλυτικά τους όρους εδώ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Για την ΠΡΩΤΗ και μόνο επιστροφή (π.χ. αλλαγή) εντός Ελλάδας δεν υπαρχει χρέωση εφόσον αυτή γίνει με την συνεργαζόμενη εταιρία Courier (Γενική Ταχυδρομική) . Επιβαρύνεστε μόνο με το ποσό των 3€ κατά την επαναποστολή του προιόντος . 

Για επιπλέον πληροφορίες και για επιστροφές απο χώρες του εξωτερικού, διαβάστε αναλυτικά τους όρους εδώ