Δωρεάν μεταφορικά ανω των €49
Πληρωμή μέσω IRIS
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2610 272769
Άτοκες δόσεις άνω των 50€
 

Αποστολή - Παράδοση Προϊόντων

 • 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Μπορείτε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ την παραγγελία σας από το φυσικά μας καταστήματα (Παντανάσσης 35 και Γούναρη 49, Πάτρα).

  Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 2 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε οποιαδήποτε ώρα λειτουργίας του καταστήματος και να παραλάβετε το προιόν σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

  • 1.1 ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

   Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

  • 1.2 ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;

   Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα ενημερωθείτε μέσω email για την παραλαβή της.Η παραγγελία σας, θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 ημέρες.

 • 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΡΟΔΟ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15-10-24 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟ΄ΛΗΣ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΤΕΛΟΥΣ 6 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΙΣΌΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΆ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΊΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ για πληροφορίες καλέστε μας στο 2610272769

  Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική.

  Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 2,50€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι από 49€ και άνω τότε είναι ΔΩΡΕΑΝ. (Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη). Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 2 εργάσιμες ημέρες για τα μεγάλα αστικά κέντρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

  Η αντικαταβολή χρεώνεται με 1.5€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

  Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 - 17:00 και Σάββατο 10:00 – 13:00 (εφόσον ζητηθεί απο τον πελάτη και με επιπλέον επιβάρυνση 5 ευρώ).

  Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.

  *Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων, όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών λόγω φυσικών καταστροφών, αργίες, εορτές κ.τ.λ.

  • 2.1 ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

   Εντοπισμός παραγγελίας Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει έναν μοναδικό αριθμό.

   Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας ΕΔΩ.

  • 2.2 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

   Οι αποστολές προς την Κύπρο γίνονται από την Γενική Ταχυδρομική.

   1-2 ζευγάρια υποδήματα: 12€

   Για αποστολές περισσοτέρων των 2-3 ζευγών ,θα προκύψουν επιπλέον έξοδα αποστολής και η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί αφού πρώτα προηγηθεί προηγούμενη ειδοποίηση από εμάς και έγκριση του πελάτη.

   *Οι παραγγελίες προς Κύπρο παραδίδονται απ το κατάστημά μας στη Γενική Ταχυδρομική αυθημερόν. Η μεταφορά γίνεται με πλοίο και διαρκεί περίπου 10 μέρες.Η Γενική ταχυδρομική μετά την παραλαβή από εμάς αποστέλλει τις παραγγελίες κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να επιμηκυνθεί κατά 3-4 ημέρες.

  • 2.3 ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

   1 ζευγάρι υποδήματα: 20€

   2 ζευγάρια υποδήματα: 34€

   3 ζευγάρια υποδήματα: 49€

   4 ζευγάρια υποδήματα: 55€

   5 ζευγάρια υποδήματα: 62€

   6 ζευγάρια υποδήματα: 69€

  • 2.4 ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

   Σε περίπτωση που δεν παραλάβατε το δέμα σας για τον οποιοδήποτε λόγο και αυτό επέστρεψε σε εμάς και επιθυμείτε την επαναποστολή του, η αντικαταβολή δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Θα πρέπει να καταβάλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε μία απο τις συνεργαζόμενες τράπεζες.